Korujen hoito-ohje

Koruja on hyvä puhdistaa vähintään kerran vuodessa ja tarvittaessa useammin. Puhdistaminen hidastaa korujen tummumista ja pidentää niiden käyttöikää. Se miten nopeasti koru tummuu riippuu materiaalista ja ulkoisista tekijöistä kuten ihon oma ph, hikoilun määrä, käytetyt parfyymit ja hiuslakat, erilaiset lääkitykset, sekä meikit. Hopealle tummuminen on luonnollinen ominaisuus jota ei voi välttää. Hidastaaksesi korujen tummumista laita korut päälle aina viimeisenä, jotta koruihin ei päädy ylimääräistä hiuslakkaa tai parfyymiä. Riisu korut yön ja saunomisen ajaksi käyttöiän pidentämiseksi.

Käytä korujen puhdistuksessa käsisaippuaa, käsitiskiainetta, pehmeää hammasharjaa, hopealle tarkoitettua puhdistusainetta (Esimerkiksi Silver dip ja Silver quik) ja kiilloitusliinaa.

Älä käytä hammastahnaa, kovia harjoja tai konetiskiainetta. Näin vältyt korujen naarmuutumiselta.

Jos korut ovat tummuneet tai kuluneet pahasti koru kannattaa aina viedä kultasepälle puhdistettavaksi. Voit lähettää korusi postitse Studio Collagen Jenny Puputtille puhdistettavaksi hintaan 10€+postituskulut. Puhdistuksen jälkeen korut näyttävät taas lähes uusilta ja saat nauttia niiden kaunedesta tulevaisuudessakin. 

Lisää tietoa korun postitetuksesta puhdistusta varten saat olemalla yhteydessä sähköpostitse.

studiocollageinfo@gmail.com